Piatnik Tricky Tracks

Piatnik Tricky Tracks

Piatnik Tricky Tracks od společnosti s úžasnou pověstí Piatnik , zboží jednoduše pořídíte zde opravdu výhodně. S nákupem tohoto produktu budete určitě spokojení. Piatnik Tricky Tracks výhodně ted u nás za 399 Kč

399 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

Piatnik Tricky Tracks.

Zamotané koleje – výstavba kolejí může být někdy velmi složitá, zvláště když se jednomu neustále plete konkurence do řemesla. Každý hráč chce získat cenné body za stavbu své tratě. To se však podaří jen tehdy, jsou-li koleje opravdu šikovně umístěny a my můžeme postoupit na bodovací tabulce. 
Který hráč se stane nejšikovnějším stavitelem tratí?

Hra je určena pro 2-4 hráčů od 8 let

Ukázka hry:

Další vlastnosti: Typ hry Rodinná, Strategická. Herní doba 40 minut. Autor Jordi Gené, Gregorio Morales. EAN 9001890633270. 1. Základní hra / rozšíření Základní hra. 2. Minimální věk 8. 3. Jazyk hry bez textu. 4. Jazyk pravidel český. 4. Jazyk pravidel německý. 4. Jazyk pravidel francouzský. 4. Jazyk pravidel slovenský. 4. Jazyk pravidel maďarský. 4. Jazyk pravidel polský. 5. Minimální počet hráčů 2. 6. Maximální počet hráčů 4. 7. Herní doba (minut) 31-45. . . . .

Název:
Piatnik Tricky Tracks
Výrobce:
SKU:
9001890633270

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Deskoherní Klub.cz přináší levné deskové hry a jejich příslušenství. Vybírte z velkého škály zábavných stolních a karetních her od oblíbených výrobců. V našem online herním klubu najdete populární párty, rodinné nebo kooperativní hry, puzzle a další. Pro děti i dospělé a pro různý počet hráčů. Vše skladem k rychlému odeslání, s možností vrácení. Nakupte online na Deskoherní Klub.cz a ušetřete.
Vybírejte z nabídky
15498
produktů
723
ověřených dodavatelů
5
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
Deskoherní Klub.cz