Grand Gamers Guild Endangered: Giant Panda Module

Grand Gamers Guild Endangered: Giant Panda Module

Grand Gamers Guild Endangered: Giant Panda Module značky s tradicí a dobrou pověstí Grand Gamers Guild je právě teď za jedinečnou cenu. Využijte slevu dokud je k dispozici. Nakupte z široké nabídky kvalitných produktů za super ceny. Grand Gamers Guild Endangered: Giant Panda Module levně za cenu 409 Kč

409 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

Grand Gamers Guild Endangered: Giant Panda Module.

Scénáč Giant Panda pro hru Endangered vám umožní vypořádat se s nebezpečním, které ohrožuje rozkošné pandy.

Nezastavitelný pokrok hrozí vyhubením mnoha zvířat. Endangered je kooperativní hra, kde musíte společně zachránit živočichy před vyhynutím. Musíte se pokusit nejen vyřešit aktuální problémy, které postihují jednotlivé druhy, ale také se pokusit protlačit legislativu, která by dala živočichům šanci na dlouhodobé přežití.

Recenze:

 

 

Další vlastnosti: Typ hry Karetní, Strategická, Kooperativní. Herní doba 60-90 minut. Autor Joe Hopkins. EAN 720260107560. 1. Základní hra / rozšíření Rozšíření. 2. Minimální věk 10. 3. Jazyk hry anglický. 4. Jazyk pravidel anglický. 5. Minimální počet hráčů 1. 6. Maximální počet hráčů 5. 7. Herní doba (minut) 61-90. . . . . . . . . .

Název:
Grand Gamers Guild Endangered: Giant Panda Module
SKU:
720260107560

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Deskoherní Klub.cz přináší levné deskové hry a jejich příslušenství. Vybírte z velkého škály zábavných stolních a karetních her od oblíbených výrobců. V našem online herním klubu najdete populární párty, rodinné nebo kooperativní hry, puzzle a další. Pro děti i dospělé a pro různý počet hráčů. Vše skladem k rychlému odeslání, s možností vrácení. Nakupte online na Deskoherní Klub.cz a ušetřete.
Vybírejte z nabídky
15498
produktů
723
ověřených dodavatelů
5
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
Deskoherní Klub.cz