LEGO Bio kavárna v městečku Heartlake 41444

LEGO Bio kavárna v městečku Heartlake 41444

LEGO Bio kavárna v městečku Heartlake 41444 od našeho předního výrobce LEGO lze nakoupit u nás za skvělou cenu. Vybírejte z široké nabídky produtků za příznivé ceny. LEGO Bio kavárna v městečku Heartlake 41444 aktuálně zrovna za 631 Kč

631 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

LEGO Bio kavárna v městečku Heartlake 41444.

  • Moderní způsob hraní
    Sada s kavárnou a kuchyní překypuje chytrými detaily, které potěší každé ekologicky uvědomělé dítě. Kluci a holky mohou Mie z LEGO Friends pomoci třídit odpad v recyklační stanici. Rozkošné kolo na přepravu džusů umožňuje minipanenkám prohánět se po městečku Heartlake a rozvážet lahodné nápoje bez emisí!

    Vítej v městečku Heartlake
    Se stavebnicemi LEGO Friends se mohou děti naplno věnovat tomu, co je naplňuje, vydat se na vzrušující mise nebo si jednoduše vychutnávat příjemné chvíle s přáteli ve společnosti dobře známých postav.

    • Stavebnice Bio kavárna v městečku Heartlake (41444) nabízí zahradní kuchyň a kolo na rozvážku džusů pro děti, které chtějí kostku po kotce postavit lepší planetu.
    • Součástí jsou 3 minipanenky pro neomezené hraní, včetně minipanenky dědečka a mikropanenky vnučky, které představují novinku pro leden 2021. Dále nechybí půvabné detaily a realistické funkce, které děti mohou prozkoumávat.
    • Děti mohou pěstovat ovoce a zeleninu, péct chleba, dělat sendviče, obsluhovat zákazníky, třídit odpad a trávit čas s kamarády. Pokud by toho neměly dost, je zde možnost rozvážet na kole džusy.
    • Perfektní dárek nabitý funkcemi pro děti, kterým záleží na životním prostředí. Malí mlsouni si užijí dlouhé hodiny zábavy při přípravě chutných pokrmů s touto kreativní sadou, která je ideální pro děti od 6 let.
    • Stavebnice z prostředí kavárny měří přes 11 cm na výšku, 27 cm na šířku a 10 cm do hloubky, takže na výstavce nezabere mnoho místa.
    • Řada doplňků rozproudí dětskou kreativitu. Stavebnice nabízí troubu, mixér, kávovar, poličku na sendviče a spoustu dílků v podobě potravin, které vdechnou modelu kavárny život.
    • Vezměte svého potomka do městečka Heartlake, kde potká postavy, kterým záleží jak na osudu naší planety, tak na kamarádech.
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® součástky ty nejpřísnější standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání.
    • Kostky a součástky použité v této LEGO® sadě jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější globální standardy bezpečnosti a kvality.

Další vlastnosti: 2. Minimální věk 6. 1. Téma Friends. 3. Počet kostek 314. Počet kostek 301-500. . . . . . . . . . . . . . . . .

Název:
LEGO Bio kavárna v městečku Heartlake 41444
Výrobce:
SKU:
41444L

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Deskoherní Klub.cz přináší levné deskové hry a jejich příslušenství. Vybírte z velkého škály zábavných stolních a karetních her od oblíbených výrobců. V našem online herním klubu najdete populární párty, rodinné nebo kooperativní hry, puzzle a další. Pro děti i dospělé a pro různý počet hráčů. Vše skladem k rychlému odeslání, s možností vrácení. Nakupte online na Deskoherní Klub.cz a ušetřete.
Vybírejte z nabídky
23658
produktů
723
ověřených dodavatelů
5
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
Deskoherní Klub.cz